The Party 10

Na een hele drukke periode op zowel werk als prive was het tijd voor The Party 10! Een evenement georganiseerd door Duh-Events. Gezien ik hiervoor vrijwillig een bijdrage lever op verschillende fronten heb ik mijn fototoestel maar weer eens tevoorschijn gehaald… deze bijna een half jaar niet aangeraakt omdat ik echt andere dingen te doen had.

Aangekomen op The Party 10 stond er een wachtrij, hier gelijk maar foto’s van gemaakt. Verder was het binnen ook al druk en leverde dit de eerste foto’s op. Na mezelf geïnstalleerd te hebben, kon Lightroom gelijk open om de foto’s te verwerken.

De opening maar enkele foto’s van geschoten. De intro van dit jaar was gemaakt door Double Dutch Clan. Zeer gaaf filmpje:

Na een korte nacht even rustig ontbijten en gekeken wat er allemaal te doen was. Met veel mensen bijgepraat en tussendoor wat foto’s geschoten. De avond stond in teken van een optreden van SquarElectric. De show was echt geweldig en leverde tevens leuke foto’s op waar we achteraf alweer flink om gelachen hebben. Tevens met de artiesten gepraat. Deze vonden het ook gaaf en hebben genoten. Altijd goed om te horen 🙂

Plannen om op bed te gaan zijn ontelbaar keer uitgesteld. Uiteindelijk met Lieneke Koenen een logo ontwerp gemaakt. Dit is het volgende logo geworden:

Hiervoor heel erg bedankt en ben erg blij met het resultaat! Nu nog zorgen dat deze linksonder bij foto’s komt!

Het is ook niet vroeg geworden en het was zo weer zondag. Hier weinig foto’s geschoten, behalve van de prijsuitreiking. Dit was zoals gewoonlijk weer iets later dan de geplande tijd 😉 Of wij het dus ooit gaan leren, denk het niet, gewoon zo verder gaan.

Naast een nieuw logo ook een nieuwe template gevonden. Deze zal de komende tijd misschien nog wat aangepast worden, maar voor nu lijkt het mij een verbetering ten opzichte van de vorige.

Foto’s zijn te vinden op Facebook en dan op The Party page! Hieronder een selectie van de foto’s die ik gemaakt heb:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.