2010-06-25 Meldersnet Bowlen

De camera meegenomen voor de Campzone BBQ, maar de dag ervoor nog wezen bowlen met Meldersnet. Hier zijn iets van 200 foto’s geschoten met de camera door verschillende mensen. Ik heb hier een selectie uitgenomen en zelfs wat vage foto’s laten staan die wel weer grappig zijn. Voor mezelf met foto’s schieten heb ik wel gemerkt wat de camera met licht doet en zie dat er verbeteringen mogelijk zijn. Dit geld niet alleen voor het licht, maar ook voor als iemand een actie doet (gooien van de bal).

Het was in ieder geval een hele gezellige avond met veel vermaak! Komende vrijdag gaan we weer bowlen, camera gaat wederom mee, benieuwd wat voor foto’s daar uit gaan komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.