2010-07-02 Meldersnet Bowlen

Het andere weekend was nog maar voorbij of het was alweer geregeld om te gaan bowlen. Gezien vorige keer redelijk wat foto’s met flitser waren dit keer eens wat foto’s zonder flitser geprobeerd. Dit leverde een andere type foto’s op. Zeker weer wat van geleerd, maar optimaal kan ik ze nog niet noemen. Stukje bij beetje spelen wij verder met het maken van leuke foto’s onder verschillende omstandigheden. De eerste foto is van een ongeluk op de A73.

Zoals wel te lezen valt, ik heb er weer wat van geleerd, maar tja, stapje bij stapje, hier de foto’s:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.