2010-08-14 – Vuurwerkfestival Scheveningen

Eerste weekend na Campzone was er de jaarlijkse vuurwerkshow in Scheveningen. Via twitter en facebook ontstond hier het idee voor om met een groepje heen te gaan. Dit is een behoorlijke groep geworden. Het idee was om ieder iets makkelijks te eten mee te nemen. Rond 4 uur waren de eerste al op het stand en rond 7 uur waren wij compleet. Het was weer heerlijk weer en hierdoor goed te vertoeven aan het strand. Uiteraard is er even gebruik gemaakt om ons innerlijk kind naar boven te halen, dit resulteerde in natte broeken, zandkastelen en zitkuilen om later op de avond lekker van de show te kunnen genieten.

Er waren 2 shows, de eerste show was leuk, maar de tweede show was verbluffend om na te kijken. Hiervan geprobeerd foto’s te maken. Halverwege de tweede show zat mijn geheugen kaartje vol (16gb raw foto’s). Toch ben ik tevreden met het resultaat. Op dat moment bezat ik nog geen statief en dit maakte het lastig om zo lang stil te zitten dat de foto’s niet bewogen waren. Van de 900 geschoten afbeeldingen zijn er 300+ overgebleven. Hiervan heb ik nog een kleine selectie gemaakt om hier te posten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.