2011-06-28 Onweer Havelte

Er werd gesproken over hele erge noodweer. Dit zou gepaard gaan met hevig onweer en regenval. Dit zou in de middag Havelte te bereiken. Al met al was het hier pas om half 11 en bleef de bui lange tijd op grote afstand hangen… pas toen ik ging slapen hing het vol boven Havelte, ik ben tijdens de bui in slaap gevallen… dit ook gezien ik de volgende dag gewoon weer moest werken, anders had ik zeker een poging gedaan om meer foto’s te schieten.

Er is één inslag die wel gelukt is, deze heb ik dan ook nog eens een crop vanuit gehaald gezien het dan duidelijker te zien is. Na deze slag, ging het flink tekeer. (iets wat je ook terug ziet op de foto’s is het heen en weer gegaan van de planten/bomen)

Volgende keer meer geluk… plaats vanuit dakraam is ook niet ideaal…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.