Dreamhack 2010 Winter – Day 1 Slagsmålsklubben – Pack4Dreamhack

Zoals al gezegd in vorige blog heeft Slagsmålsklubben opgetreden. Hiervan enkele foto’s gemaakt en ook een plek gevonden om een overzichtsfoto te maken van de hoofdzaal. Dit geeft toch wel aan dat het groot is. Heel groot. Er zijn 3 hallen waarin de lan gehouden wordt. 1 zaal wordt gebruikt als slaapzaal. Veel bezoekers slapen in hotels of andere mogelijkheden buiten de lanparty. Het was een vermakelijke avond en heb net eens gelegenheid genomen om met vrienden een potje te TDen in Warcraft 3. Daarvoor de foto’s verwerkt en tevens de website een winterse look gegeven. Dit komt aardig overeen met hoe het er hier nu uitziet buiten 😉

Foto’s van gisteravond:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.