Dreamhack 2010 Winter – Day 4 – Pack4Dreamhack

Het was vroeg op de laatste dag van onze aanwezigheid in Zweden. Het team van Pack4Dreamhack was er tijdig bij en zijn hierdoor ook al rond 10:00 vertrokken uit Jönköping(Elmia). Helaas zijn we hier 1 persoon vergeten… *ooops* zijn verslag hierover staat hier.

Enkele nachtfoto’s gemaakt met statief van de stad en de rest heeft nog betrekking op ons vertrek en de terugreis. Deze was bewogen en al met al heb ik een vermakelijke tijd gehad op Dreamhack. Van de aankomst tot het eind veel mee gemaakt, net als alle andere packers! Wie weet tot volgend jaar!

Wat voor mij toch een WTF moment was, dat ik als Press stond geregistreerd. Vandaag het bandje pas afgedaan:

De andere foto’s van dag 4:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.