2011-03-17 – 2011-03-20 – Wintersport

Het was weer tijd voor wintersport met de Zaak. Ditmaal zaten we in Gerlos. Vorig jaar was het Bad Gastein. Het aantal personen dat mee ging was een stuk lager dan voorgaande jaren. Er was één bus en hierin was ruimte over waardoor redelijk wat personen een tweezitsplek voor zichzelf hadden. Dit vond niemand erg. De bus had voor de verandering ook voldoende beenruimte waardoor je heerlijk kon zitten. De reis begon voor sommigen al in Bilthoven, maar voor de meesten in Zevenaar. Hier eerst avondeten genoten en toen zijn we vertrokken. Onderweg de berg op was het regen, natte sneeuw en sneeuw.

De heenreis was eerste zes a zeven uur wakker zijn. Toen geslapen voor een uurtje of vier. De aankomst was na zevenen ‘s ochtends. Gelijk het hotel in voor ontbijt. Daarna was het tijd voor omkleden en vertrokken we naar de pistes. Hier tot begin van de middag vermaakt, het was fris met sneeuw en wind, weinig zon genoten. Toen even in centrum geweest om wat te eten, Pizza!. Daarna naar hotel en gebruik gemaakt van het zwembad, sauna enzo. Toen het avond en weer naar centrum voor de apreski. Helaas was de week voor mij al van weinig slaap en lag ik rond half twaalf uitgeteld op bed… om twee uur later wakker te worden van kamergenoten die een grap aan het uithalen waren 😉

Dag 2 was voor mij de insteek om foto’s te schieten en met de wandelgroep mee te gaan. Wij hebben ons erg vermaakt met offpiste wandelen, helaas was dat erg intensief en verdween je soms tot je middel in de sneeuw. Het weer was beter dan gisteren, maar nog steeds veel bewolking en zo nu en dan sneeuw. Desondanks een hele leuke dag gehad die de middag ook weer in het zwembad, bubbelbad en sauna eindigden. Avond eten genoten en toen voor langere tijd naar centrum. Hier heel veel plezier gehad. De terugweg was wat moeizaam, gelukkig zijn we toch weer in de kamer aangekomen.

De laatste ochtend doe je de deur open… staat er plots een haan voor de deur… had dit nu iets met de grap van de nacht ervoor te maken? Tja, van je collega’s moet je het maar hebben en hierom hebben we dan ook weer flink kunnen lachen 🙂 Toen iedereen eens in de bus zat begon de terugreis. Helaas voor ons was het toen heerlijk weer met veel zon en een blauwe lucht… ach soms zit het mee en soms zit het tegen…

Alle andere foto’s die geselecteerd waren staan hieronder in een Galerij:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.