Campzone 2011

Campzone is alweer in volle gang. Natuurlijk ben ik daar weer bij en maak ik ook de nodige foto’s. Helaas is het bloggen hiervan toch een uitdaging doordat ik meer doe dan alleen foto’s maken 😉 Activiteiten en de gezelligheid nemen de nodige tijd, maar foto’s bewerken en ergens online zetten kom ik wel aan toe.

Daarom links waar je foto’s kan verwachten:

Ik zal deze post regelmatig proberen te updaten als er nieuwe Facebook delen op komen. Mocht ik tijd zien, dan zal ik een blogje schrijven.

Campzone is alweer 2 weken voorbij, ik ga een poging doen om op een later tijdstip een samenvatting te schrijven met daarbij hier en daar foto’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.