2011-08-20 – Scheveningen VuurwerkFestival 2011

Campzone 2011 is weer voorbij en het is een traditie aan het worden om hierna gezamenlijk met een gedeelte crew naar het Vuurwerk Festival te Scheveningen te gaan. Dit begint al ‘s middags met de gezelligheid op het strand met een hapje en een drankje. Dit gaat zo door tot het langzaam donker wordt. Dan wordt er door mensen een plek in het zand gemaakt om naar de show te kunnen kijken. Door ervaring van vorig jaar waren er nu enkele scheppen en nog wat gereedschappen meegenomen om het te vergemakkelijken. Hierbij werd zelfs een kruiwagen ingezet! Tevens heeft de groep die vorig jaar mee was veelal gekozen om ergens in Scheveningen te overnachten om lange files bij het verlaten van een parkeergarage of Scheveningen zelf te voorkomen. Dit zorgde er natuurlijk ook voor dat de gezelligheid lekker doorging nadat de show ten einde was.

Het was een leuke dag met een leuke show, de temperatuur was prima, helaas liet de zon het zo nu en dan wat afweten, dit heeft er wel voor gezorgd dat iedereen niet vergaan is van de hitte 😉

Voor mij is dit zeker voor herhaling vatbaar, ondanks dat ik geen burstmode heb gebruikt zijn de foto’s wel gelukt van het vuurwerk, mede door gebruik van een statief vermoed ik zo, nu nog een afstandsbediening en het wordt nog makkelijker. Ik zie nu al uit naar volgend jaar!

Op facebook staan de foto’s hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.