2012-01-14 Op mezelf! *Updated*

Na een hele drukke periode eindelijk eens tijd om een blogje te schrijven. Tijdens Dreamhack de knoop door gehakt en besloten op mezelf te gaan met aanbod wat ik had gekregen voor een huurhuis. Appartement op 4 hoog te Zwolle Zuid met 2 slaapkamers, douche, wc, keuken die overloopt in de woonkamer, balkonnetje, het winkelcentrum zit om de hoek, wat boodschappen doen makkelijk maakt.Dit resulteerde naast mijn werk op een klus ook in privé sfeer verhuizen en zaken regelen. Halvwege de maand kwam daar nog bij dat 2e2 SR ook overging in andere organisatie en daardoor ook verhuizen ging. Daarbij tussen kerst en oud en nieuw geholpen.

Gelukkig had ik al wat geregeld voor oud en nieuw. Uitnodiging gehad om er een gezellig weekend van te maken in de buurt van de veluwe. Hier zijn we met een stuk of 15 personen het nieuwe jaar in gegaan! Daarna kon ik weer druk aan de bak voor zowel werk an prive. Ondertussen leef ik nu een week zonder meubels te Zwolle. Dit is wel even omschakelen en als het meezit dan komen komende week de meubels en zal het eindelijk wat meer inrichting krijgen.

Foto’s van de afgelopen tijd te Zwolle heb ik nog niet verwerkt. Deze zullen dus helaas op een later tijdstip worden toegevoegd aan deze blog.

Dan is het met de studentenvereniging ook nog eens een drukke tijd geweest. De tijd die over was ging op aan het opnieuw inrichten van de Gumbo Plaza WebCam PC. Deze was nodig aan vervanging toe. Hierin gelijk ook maar een simpele webcam aangeschaft voor beter beeld. Dit is een logitech c310 geworden. De eerste beelden vielen helemaal niet tegen en zelfs in het donker met weinig ligt resulteert dit in een prima beeld. Om de cams te bekijken, ja de oude is ook nog aangesloten, kun je hier terecht: http://www.gumbo-millennium.nl/webcam/. De lichtkrans tevens overgezet van de Plaza PC naar de Gumbo Plaza WebCam PC. Reden hiertoe was dat de machine altijd aanstaat en de andere nog wel eens door “gebruikers” om zeep wordt geholpen waardoor de tool niet meer werkt…

Dan nog het laatste stukje met betrekking tot Gumbo Millennium is dat het Dispuut waarvan ik deel uit maak ook 10 jaar is geworden. Dit gaat wij daarom ook vanavond vieren door eerst uiteten te gaan en dan naar Het Vliegende Paard voor nog een borrel en de verschillende genodigden! Hierbij zullen we tevens nieuwe kleding in gebruik gaan nemen. Erg benieuwd hoe dit er is gaan uitzien.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.