2010-09-25 Gumbo Millennium Paintballen

Ik zit ook nog bij een studentenvereniging en deze organiseren activiteiten. Nu kwam dit schooljaar het er maar niet van om even langs te komen om weer eens bij te kletsen en mensen te zien. Dit door verjaardagen en andere verplichtingen. Afgelopen week was mijn nieuwe Canon lens ook binnen gekomen (70-200 F2.8L USM) en kwam vrijdag ook onverwacht mijn statief(Hama 4214 Traveller Compact Pro) binnen. Van deze gelegenheid maar gelijk gebruik gemaakt om beiden te uit te proberen. De lens gebruik je al snel een statief voor. Dit heeft als reden dat die best zwaar is en ingezoomd boven de 130 mm toch lastig om uit de losse hand foto’s te schieten.

Lens en statief tezamen leveren stabiel geheel op en hiermee ben ik met beiden heel erg tevreden. Doordat er op 2 meter 10 een gaas hing om de zoveel meter is het lastig foto’s schieten, zeker in de diepte gezien je dan door meerdere gazen heen aan het kijken was. Toch ben ik blij met de gemaakte foto’s.

Camera en statief te samen 🙂 (foto is gemaakt met Nokia 5800, dus lekkere telefoonkwaliteit)

 

De gemaakte foto’s. Deze zijn gemaakt met zowel mijn 17-55 als 70-200 lens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.