2010-10-15 2010-10-18 MasterLAN 6

Afgelopen weekend was het weer een activiteit vanuit Meldersnet. Gezien hoe de inschrijvingen liepen beloofde het een gezellige lanparty te worden.

Het kwam allemaal rustig op gang en de games die ik heb gespeeld waren Worms Reloaded en Split Second. Worms was gewoon weer lekker ouderwets plezier. Je weet nooit wat er allemaal gebeurt als een actie mis gaat… Split Second was voornamelijk met 2e2 collega’s en campzone mensjes. Dit was erg leuk. Voornaamste reden hiertoe was dat iedereen invloed had op wat er gebeurde en je zo van eerste naar achtste plek kon gaan. Dat zorgde voor veel vertier!

Keer weer een spelletje gespeeld, iets waar ik tijdens Campzone geen tijd voor heb gehad. Nu wel en dus ook weer even volop van genoten. Zie nu al uit na Relaxion en DreamHack in November 🙂

Gezien ik ook nog mijn hobby fotografie heb, had ik uiteraard mijn camera mee. Hieronder staan de foto’s die Fredje, overdag, en ik hebben geschoten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.