Dreamhack 2010 Winter – De heenreis met Pack4Dreamhack

Woensdag op 24 november begon de reis richting Dreamhack 2010 Winter . De reis is mogelijk gemaakt door Pack4Dreamhack . Voor mij begon de trip in Enschede. Dit was de laatste plek om op te stappen. Ondertussen zijn we al sinds het begin van het evenement aanwezig op Dreamhack. Laptop staat aan en de eerste foto’s zijn verwerkt.

Deze foto’s zijn gemaakt om een idee te geven van hoe de reis is verlopen tot op heden. Ik ga pogen per dag foto’s en een stukje verslag hier neer te zetten. De zaal die nu in de foto’s staat is ondertussen een stuk voller en de wachtrij om binnen te komen is 10x zo groot als toen wij aankwamen.

Hier de eerste foto’s. Ik zeg veel kijk plezier en tot de volgende blog!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.